Halti on jo ollut meillä viikon päivät. Viime yönä jo melkein nukuttiin koko yö! Woohooo! Ehkä se tästä. Haltilla käy yö vähän pitkäksi, pitäs välillä kaluta luuta tahi kenkää. Teddyäkin välillä pyytää leikkimään. Nyt viime yönä hetken kalusi luuta ja jatkoi unia. Ihanaa, jos sais alkaa nukkua läpi yön.

Joo, on sillä ollu päivälläkin tekemistä ja touhua. Ja iltaisin oikein innostuu riekkumaan. Mut ehkä hää koht jo huomaa, että yöllä on aika tylsää yksin keikkua, kun Teddykään ei lähe mukaan. =)

On muutes helpottanu elämää sekin, että Halti lähtee ulos jo mukisematta. Ja nyt voi jo antaa Haltinkin olla vapaana, ei tosin vahtimatta. Teddy on itekseen pihalla, mutta Haltia en vielä uskalla valvomatta jättää. Onneksi on pihalla tarpeeksi peuhutilaa. =)

Tänään ois kaupunkireissu taas. Viedään äiteen kanssa kirpparille tavaraa. Jos sais edes jotain niistä. Ei nää sairaspäivärahat niin hääppöset ole. Ja kyllä alkaa pikkuhiljaa kaipailemaan töihinkin. Enhän mie kerenny valmistumiseni jälkeen olla kuin puoli vuotta töissä. Mutta onhan tässä touhua kuitenkin. Kyllä niitä töitäkin kerkiääpi tekemään. Ja lapset nauttii (no isommista en tiiä ;)) ku äiti on kotona.