Kirpparilla on kivasti tavara lähtenyt vaihtamaan omistajaa. Tosin mie oon kyllä kantanu kotia enempi ku myyny =). No mut lapsille sain paljon hyvää vaatetta edullisesti. Ja sunnuntaina sit näkee mitä myö on myyty. Lelut on käyny kaik kaupaksi. Löytäsinköhän lisää viel myyntiin... ;) Yritettiin saada lisäaikaa meidän myyntipöydälle, koska tyhjennyspäivänä miun pitäs olla ihan muualla. Aivoinfarktin takia muisti on ajoittain hatara, ja olin luvannu olla pojan salibandy turnauksessa hommissa. On sit vaan yritettävä vaihtaa vuoroa, tai tyhjentää kirppis aikasemmin.

Kyl miulle jonkun verran sattuu muistikömmähdyksiä, osa menis ihan "normaaliudenkin" piikkiin, mut tiedän itse millon se johtuu aivovauriosta. Sillon lyö vaan tyhjää. Niinkun eilen. Ystäväni oli kylässä ja valittelin suurta puhelinlaskua. Hää sit katteli kans sitä laskua ja ihmetteli tasan kympin summaa, joka oli menny johonkin sairaalakuluihin. Mie olin aivan äimän käkenä, että mihi hittoon se raha on menny. Kotonahan oli ollu kyseiseen aikaan. Mietittiin eri vaihtoehtoja. Aloin käymään jo lämpösenä, varmaan on kusetettu jostain pelistä tjs (asiast kolmanteen, oli muuten yllättävän vaikee toi tjs , jos se edes meni oikein hah). Tekstareita selatessani löysin kyseiseltä päivältä vastausviestin: kiitos lahjoituksestanne lastensairaalle. =) Hups, unohtu vaan.

Halti rohkaistuu päivä päivältä. Aika selkeästi se alkaa luottaa meihin. Kauhean kilttikin se on. Eilen olivat ekaa kertaa Teddyn kanssa keskenään kotona pari tuntia. Eikä mitään pahoja oltu tehty. Luultavasti Halti on nukkunut koko ajan. On sillä kyllä tekemistä sen verran, ettei pahantekoon ole aikaa tai kiinnostusta. Yöllä katon, että sillä on puruluu saatavilla, ei ole parin ekan yön jälkeen kenkiä kannellut.