On jääny muutama päivä väliin kirjottelussa. Vaik oon sairaslomalla, ni kiirettä pitelee välillä. Käytiin tyhjentämässä kirppis, saatiin serkku juna-asemalle ja salibanby-turnaus hoidettua. Englannin kielikin taipui jotenkin. Ainakin meillä oli hauskaa.

Tuli justiisa mieleen, et mitä jos mie en korjaisikaan kirjoitusvirheitä tässä postauksessa. Tulisi ripaus miun maailmaa näkyviin =).

Tänään oli tosi kiva päivä. Kävoin koulissa kertomassa aivoinfarktista lähihotuaja opiskelijoilla. En ois uskonu, mut puoltousta tuntuia sain menenääm. Opettuja ja oppilaat tykkästvät kovasti. Moni sanoi, että asiat ymmärtää paremmin, kun joku muu ne kertoo omasta kokesuksetaan. Opettaja joka, kysyi tulisinko muillekin ryhmille kertomman. No mikös siinä. Katsotaan mitä tuleman pitää. =)

Aika menne nopesti. Reilu kasi kuukautta sitten en osannut kijouttaa omaa sukuminä edes. Enkä miehei nimeä. En osannut syntymäaikaana. Pääsi kaikki ole selkeänä, muuta en osannut kirjoittaa tai puhua kunnulla. Nyt puhun ja kirjoitan jo aika hyvin. J osaan korjata virheet. Nyt tulee enemmän vierhetä, koska os ollut pitkä päivä ja olen skarpannut puhumiseesa paljon.

Halti parka oli monta tunia yksin kotona. Mut ei mitään pahoja ollut lehtyn. Aamulla oltiin paljon ulkona, saivat riekkua koiken kunnolla. Ja iltapäivällä ppäsivät sitten molemmat koirat pitkälle lenkille.

Ens keralla kirjoitan kunnolla. Tästä vähän näkee millaista miun kirjoiitaminen ssurin ppitein on. Aina ei tosin tule näin paljon vierheitä, mutta joka lauleessa yleensä jotain.

Hyvää yötä =)