Miun nuorimmaiseni (5v) on tosi kova piirtelemään. Ja hienoja piirustuksia tekeekin! Yllätyn lähes joka kerta hienoista töistä, joista ei mielikuvitusta puutu. Eilen hää rehvakkaana kävi toteamassa, että kyllä tämä poika osaa kirjankin tehdä! Ja siitä hetkestä on kirjoja pukannu. Ensimmäinen kirja oli Angry Bird, seuraavan nimi oli Pahuksen voima (ehdolla nimiksi olivat myös Sydämen pahuus sekä Halitsijan voima), viimeinen kirja kertoo krokotiileista ja on nimeltään Krokotiilin maa. =D

Hää on myös kova askartelemaan ja ainut lapsista, jolle tulee mieleen tehdä toiselle esim. synttärikortti. Hää tekee kavereille myös. Isommat lapseni eivät paljo korviaan lotkauttaneet miun syntymäpäivänä, mut pien poika oli tehnyt kortin ja paketoinut siskonsa lelukissan miulle lahjaksi =). Ja hää tekee kaiken ihan oma-aloitteisesti. Ihanaa! =)

Halti kasvaa kovaa kyytiä. Pari viikkoa sitten oli pakko ostaa uusi panta. Nytkin ois uutta hihnaa vailla.

Kovasti on harjoiteltu kynsien leikkuuta, joka sujuukin melko hyvin. Sekä hää osaa antaa yhden tassun lisäksi molemmat yhtä aikaa. Nyt vois ehkä jo ääneenkin sanoa, että hää on päiväkuiva =). Yöllä saattaa vielä tulla lehdelle, muttei joka yö kuitenkaan. Kyllä se tästä. =)

Halti on koko perheen halikaveri. Hää on niin ihana, saattaa tulla itsekin halaamaan ensin. Teddy ei niinkän pidä halimisesta ja rapsuttaessakaan ei millään malttais olla paikallaan. Joten on ihan mukavaa pitkästä aikaa, kun on halikoira talossa.