Nyt on saatu siivottua ja ruokaa on kaapin täydeltä. Ja ihme kyllä jopa meillä on aika rauhaisaa. Yleensä lapset tappeleevat jatkuvasti. Tyttö (10v) on auttanut minua paljon, ehkä toivoa ei ole vielä menetetty ;). Ainut mikä pikkasen harmittaa on tämä kurakeli. Vettä tulee taivaan täydeltä. I Love my dogs... =D

Kinkun laitan illalla uuniin. On niin ihanaa herätä kinkun tuoksuun aamulla. Ja kuusi tuoksuu ihanalle, ja saunavasta ja ihhhanaaa Joulua! Illalla tulee pukki. Kun vihdoin saamme lapset nukkumaan, on vanhempien vuoro romantisoida joulutunnelmassa. =)

Meillä asiat ovat siis mallillaan. Joka joulu miulle tulee ajatuksiin ne lapset, jotka joutuvat pelkäämään joulua jo kuukausia ennen h-hetkeä. Ei kuusta, ei lahjoja, ei ruokaa. Vain pelko tulevasta "juhlasta". Miltä tuntuukaan koulun joulujuhlassa, tai kun kaverit kertovat omasta joulustaan ja lahjoista. Tekee pahaa jo pelkkä ajatus.

IFrame-kehys

Leevin and the Leavings - Jouluksi mummolaan



Maailma on täynnä vääryyttä. Eikä sitä varmaan voi koskaan täysin poistaa. Mutta näinä hetkinä, jolloin kaikkien pitäisi saada nauttia joulurauhasta, tulee aina mieleen, että kaikilla ei näin ole. Se sattuu kaikista eniten, että lapsi on viaton tähän kaikkeen. Aikuisen pitäisi kantaa vastuunsa.


Hyvää ja rauhallista Joulua kuitenkin kaikille!!

kortti_1387362517_puhelin017-normal.jpg

Toivoo Teddy

kortti_1387362853_puhelin017-normal.jpg

Ja Halti sekä mie =D