Luojan kiitos se on taas ohi! Joulu nimittäin. Nyt vaan odotellaan , että koulut alkaa taas ja päästään ihanaan arkeen takasin. Ei siinä, kyllä mie joulusta tykkään. Niinkun koko muukin perhe, ne vaan luulee, että Joulu tulee hups vaan noin itekseen. Kaikilla muilla paitsi äiteellä on joululoma. Tää perhe vaan unohti (jälleen kerran), että mulla on myös loma, nimittäin sairasloma. Pienen muistutuksen jälkeen palautui mieleen, ja ovat osallistuneet nyt uudenvuoden siivouksiin ihan kiitettävästi.

Pakko ihan pikkasen palata joulutunnelmiin. Oli niin ihana Halti (again), ei ois uskonu, että oli Haltin eka joulu. Tottuneesti haki pukilta paketin ja meni avaamaan sitä omaan petiin. =D Teddy ei vielkään osaa. =)

 

Uusi vuosi lähestyy ja pistää miettimään mennyttä vuotta. Vuosi sitten olin todella tohkeissani. Vasta valmistunut lähihoitaja. Odottelin uusia tuulia innokkaasti. Miehen kanssa oltiin päätetty mennä seuraavana kesänä naimisiin. Päätin, että tästä tulee hyvä vuosi. Ilokseni sain pitkän sijaisuuden, 8kk, heti urani alkuun. Sain aivan ihanat työkaverit ja pidin todella paljon työstäni. Kevätpuolella koin vaikeita hetkiä harrastukseni puolelta. Jouduin yhden ihmisen silmätikuksi ja kiusaamisen kohteeksi. Tämän jatkuttua useamman kuukauden, tein päätöksen pitää taukoa harrastuksestani.

Suunniteltiin tulevia häitämme. Yhtenä päivänä tulin töistä kotiin. Päätä särki, ajattelin sen johtuvan niskoista. Särkylääke helpotti pikkasen. Menin saunaan ja kävin välillä vilvottelemassa. Nuorimmaiseni pyysi juomista. Nousin tuolilta sitä antamaan, mutta putosin välittömästi lattialle. Oikea puoli täysin tunnoton ja puhuminen hakusessa. Aivoinfarkti.

Kyllä se elämän pysäyttää. Mie onneksi selvisin suht vähällä. Puhuminen ja kirjottaminen takkusi. Päätettin kuitenkin pitää häät normiaikataulussa. Kyllähän se vähän lisähaastetta toi, kun sulhanen ei ihan aina ymmärtänyt morsionsa puhetta. Lasten kanssa naurettiin ihan kipeenä, kun yritin iltasatua lukea, tai laulaa. Ei siitä ottanu erkkikään selvää. Mutta puhe onneksi alkoi palautua ymmärrettäväksi melko nopeasti. Osasin sanoa "Tahdon". =)

Pari kk häitten jälkeen otettin Halti perheenjäseneksi. Sen kanssa on mennytkin loppuvuosi nopeasti. Paljon isoja juttuja tapahtunut yhden vuoden aikana. Odotan jännityksellä ensi vuotta.

Mukavaa Uutta Vuotta kaikille! Olkeehan varovaisia rakettien kanssa.

 

P.S. Minusta viime vuosi oli kaikesta huolimatta oikein hyvä, niinkuin olin ajatellutkin. Kaikesta oppii jotain.