Eilen tuli uskomattoman paljon puhevirheitä. En tiedä miksi, kun aika hyvin on mennyt jo pidempään. Ehkä väsymyksestä johtuvaa. Eilen oli pikkasen orastavaa päänsärkyä kyllä. Tiedä sitten.

Enhän mie virheettä puhu (kukapa meistä), mut en puhu siis yhtä virheettömästi kuin ennen. Jos jotakuta kiinnostaa miun puheongelmat, ni käykää kurkkaamassa tosta linkistä "asiaa afasiasta" mistä nyt puhun. Vastakohtia sekotan edelleen. Ja esim. orava saatta olla kurava.

Eilen perheelläni ja miullakin oli hauskaa, kun sekotin pitkästä aikaa sanoja ihan kunnolla. Poikaa käskin mennä siivoamaan palipalit keittiöstä. Tarkotin palapelejä olohuoneesta. Myöhemmin pyysin isäntää heittämään vettä kyykääseen = kiukaaseen.

Nykyään sanahirviöt on aika vähissä, mutta joka päivä jotain. Täytyykin enemmän seurailla, milloin tulee enemmän virheitä.

 

Haltin kanssa on ollut haastetta viimoset kolme viikkoa. Johtuen aika pitkälti siitä, kun olen ollut niin kipeä. Ja Haltilla on murrosikä. Se tottui miun kanssa käymään pitkillä lenkeillä. Mutta nyt se ei ole kunnolla päässyt lenkille. Ja koulutuskin jäi vähän kesken. Isäntä tekee niin pitkiä päiviä töissä, ettei hää kerkeä viemään kuin pissilenkille. Lasten vastuullekaan ei voi kauheasti laittaa. Onneksi sentään on tarha, mutta ois hyvä että sillä ois enemmän tekemistä. Halti on alkanut pikkasen osottamaan mieltä. Onneksi se on kuitenkin tosi kiltti koira. Et eiköhän tästä selvitä Harmi, etten kuitenkaan vieläkään ole lenkillemenokunnossa. Ehkä viikon päästä vois jo haaveilla ulkoilusta muullalekin kuin autosta kauppaan.