On aika surku, kun nykyajan lapset eivät juurikaan kuuntele lastenlauluja. Mie ite olen tykännyt aina lastenlauluista. Pienenä hain aina kirjastosta kasetteja kotiin. Enkä tainnut olla enää niin pienikään. Jollain lailla lastenlaulut on kuuluneet elämääni aina. Nuorena opiskelujen myötä, myöhemmin harrastuksen parissa. Itseasiassa olen omasta mielestäni aika mestari lastenlaulujen saralla. Varsinkin vanhempien laulujen. Siksi olenkin nyt onneni kukkuloilla, kun löysin netistä Lasten Oman Radion. Meillä sitä ei vaan kuuntele lapset, vaan äitee. Mut oikeesti, kuka voi väittää ettei tule hyvälle mielelle, kun kuulee vanhan kunnon Mikki Hiiri merihädässä tai Jänöjussin mäenlasku?

Lauluääntähän miulle ei ole suotu. Mut ei sitä ole variksellakaan. Eli laulamme sillä mitä on annettu. Ja kovaa =D

 

Viikko menny ihan mukavasti. Alotin työkokeilun ja olen käynyt töissä nyt kahtena päivänä. Omasta mielestäni töissä meni ihan hyvin. Ei pitäis nyt mennä hirveesti asioiden edelle liian nopeati, mutta mielessä kyllä vilahti, että josko sitä pääsis jo ensi kuussa töihin ihan oikeasti. Tosin ei miulla ole sitä työpaikkaa... No ei pidä nyt takertua pikkujuttuihin... ;) Asiat tuppaa yleensä järjestymään. Jossain vaiheessa. =)

 

Jees, kohta saunaan ja Putousta. Ja herkkuja. =) Jaksaa sit taas viikon tsempata. Yritän kovasti pientä laihdutusta taas. Pakko jatkaa siitä mihin se ennen keuhkokuumetta jäi. Tai ainakin yrittää.

Nautinnollista viikonloppua kaikille! =)