Anteeksi, aika on taas hurahtanut ja kesä tehnyt tepposensa. En ole ollenkaan muistanut tänne kirjotella. Ilmeisesti täälä kuitenkin jokunen lukija on käynyt piipahtamassa. =) Saa jättää viestejäkin. =)

Semmostahan täällä on ehtinyt tapahtua, että aloitan työkokeilun nro 2 elokuun toka viikolla. Paikka on tuttu, olin opiskeluaikana siellä harjoittelussa. Pidän paikasta, mutta en ole niin into piukeena kuin silloin eka kokeilussa. Nyt on vissiin realistisemmat odotukset onnistumisen suhteen. Silloin keväällähän olin varma, että palaan työelämään täysipäiväisesti. Nyt tiedä, etten välttämättä vieläkään pysty siihen. Olenkin ajatellut, että jos saisin jostain osapäiväisen työn sitten myöhemmin. Katsotaan nyt ensin miten jaksan tuolla kokeilussa, neljällä tunnilla aloitetaan.

 

Ja Halti. Muistanette, että nuorempana Halti ei oikein tahtonut tulla luokse, jos oli vapaana. Nyt tulee kyllä ja ihan mielellään ja mukisematta. Ollaan omalla pihalla leikitty ja joskus metsälenkeillä päästän vapaaksi. Omalla pihalla sille ei vaan saa kääntää selkää. Heti, jos se huomaa että en huomaa sitä, se karkaa. Yleensä naapuriin. Eilen karkasi pitkästä aikaa. Olin varmaan liian luottavainen, koska ei ollut tehnyt sitä pitkään aikaan. En edes älynnyt, että se on naapurissa (ei näköyhteyttä siis), tunnin verran sitä huutelin. Ajatukset lenteli vaikka minne, kun sitä etsin. Vihdoin pojat kekkasi missä Halti oli ja hakivat sen kotiin. Olin vihainen, mutta kyllä se silti on kaikista muruista muruin. =)

Tässä Halti varmaan jo suunnittelee pakoretkeä.

puhelin%20020-normal.jpg

Välillä pitää tiirailla lintuja. =)

puhelin%20024-normal.jpg