Näköjään tullut melkein kuukauden kirjotustauko. Serkkuni saksasta on ollut reilun viikon suomessa, majaillut siskoni luona. Olen tainnut hänet mainitakin aikaisemmissa postauksissa. Jos jotakuta kiinnostaa, niin saattaapi olla että löytyy about vuoden takaa. Tällä kertaa kävimme yhdessä retkeilemässä. Sattukin onneksi hyvä ilma. Ihan hirveästi en ehtinyt hänen kanssaan viettää aikaa, koska minulla oli työkokeilu vielä kesken. Tässä kuitee retkimaisema kuvia pari. Toisessa kuvassa on myös siskoni koira.

Repovesi%20070-normal.jpg

Repovesi%20038-normal.jpg

Tosiaan, työkokeilu päättyi viime perjantaina. Olen nyt sitten virallisesti osapäivätyötön. Ei ainakaan rahoissa tarvii kieriskellä. Jos nyt aikasemminkaan. Soitin muutamaan paikkaan työnhaku mielessä, mutta aika nihkeesti on osapäivä työtä tarjolla. Lupasivat kuitenkin olla yhteyksissä, jos tulee tarve. Olen kuitenkin toiveikas, vielä. Yksi esimies muisti minut harjoitteluajalta kahden vuoden takaa. Ei silloin nähty kuin muutama kerta. Toivottavasti hän muisti minut hyvällä mielellä... =D

Nyt olen hirmu väsynyt. Ei se kuitenkaan näy/kuulu kuin puheessa. Puuta heinää tulee suusta. Siskoni sanoi puhelimessa, että aikoo lähteä kohta koiran kanssa ulos. Minä siihen, että menkäähän työ maate. Tarkotin tietysti että ulkoilemaan. Tupsahti vastakohdaksi taas. =D

Pakko kertoa hauska juttu. Nuorimmaiseni (6v) oli ollut kaverillaan kyläilemässä viime viikolla. Lauantai-iltana olimme ystäväni ja hänen lastensa kanssa lastentapahtumassa, miulla oli nuorin ja keskimmäinen mukana. Kotia ajellessamme miun nuorimmainen kertoi, että hänen kaverinsa naapurit kuulemma harrastavat seksiä. Miulla melkein purskahti limsat suusta. Tietenkin poika halusi tietää mitä se tarkoittaa. Ystäväni silminnähden höristi korviaan ja hymy kyllä kertoi miten hän nautti tilanteesta. Kaikki lapsetkin hiljenivät kuuntelemaan. Yleensä meillä puhutaan asioista suoraan, tietenkin ikään suhteuttaen. Mutta nyt kaikkien kuunnellessa en saanut paljoakaan aiheesta irti. Totesin lopuksi, että voit sitten kotona jatkaa tätä keskustelua iskän kanssa. Takaanta kuului kysymys "et sie äiti tiiä mitä seksi on?". Voi luoja kyllä nauratti. Jos ei ois lapsia ollut kuulemassa, ni oisin kyllä vastannut, että on päässyt unohtumaan... ;)

Seksistä tulikin mieleen, että Haltilta nappastiin pallit veke. Voi että toisella oli surkea viikko. Aluksi oli pöhnänen. Loppuviikosta oli jo aika lailla energiaa, kun ei voitu tarhaan sitä viedä eikä kunnon lenkillekään. Onneksi nyt on asiat normalisoituneet  ja poika on tervehtynyt hyvin.

Tässä Haltin terveiset eilisen lenkiltä:

puh%20008-normal.jpg