Joululomalta palattu. Ei vaan, oon ollut varmaan niin väsynyt, että blogi on jäänyt oman onnensa nojaan. Töissä olen ollut paljon ja joulunaikaan on ollut lisäksi hurjasti tekemistä. Nyt paluu arkeen ja jos taas vähän ahkerammin täälläkin pyörähtelisin. =)

Nyt täytyy muistella vähän pidemmältä ajalta juttuja. Marraskuun lopulla oltiin koko perhe AVH-perheiden virkistysviikonloppua viettämässä Tampereen kylpylässä. Eli AVH tarkoittaa aivoverenkiertohäiriötä. Jommalla kummalla perheen vanhemmista on ollut AVH. Oli mukavaa tavata muitakin samassa tilanteessa olevia perheitä. Ja saatiin uusia ystäviä, joilta saa myös vertaistukea tarvittaessa.  Lapsetkin viihtyivät, ja heillekin oli varmasti tärkeää nähdä, että heidän äiti ei ole ainut kellä ei esim muisti pelaa. Meitä on muitakin ja oli ihanaa saada tutustua muihin perheisiin. Ja mikä parasta, kaikki oltiin suurinpiirtein samaa ikäluokkaa ja samojen asioiden kanssa painivia.

Joulu oli ja meni. Samalla vanhalla kaavalla. Mukava joulu. Ei siitä sen enempää. =)

Uutta vuotta vastaanotettiin kotona saunoen ja syöden herkkuja. Muutama raketti ammuttiin. Haltillakin sujui melko hyvin ilta. Hää kun pelkää raketteja niin kovin.

Töissä tosiaan olen ollut paljon. Neljä päivää putkeen menee just just. Viides päivä ei varmaankaan sujuisi. Onneksi ei ole ollutkaan. Esimies pyrkii tekemään sellaset vuorot, ettei miulle tulekaan viittä päivää putkeen. Yleensä neljän päivän jälkeen olen ihan kuitti ja puhe yms on liiba laabaa.

Tässä kuussa pääsen vihdoin vertaistukikurssille. Olen sitä odottanutkin. Jotenkin miulle on hirmu tärkeää, että voisin auttaa muita infarktin saaneita. Ja tämä olisi yksi tapa.

Hahahah loppukennykseksi voisin laittaa pari hauskaa sammakkoa, mitä oon päästelly suustani viime aikoina.

"Mulkul on nälkä" sanoin eskari-ikäiselle pojalleni. Tarkotin sanoa" Mul kyl on nälkä".

"Laitanko opiskelijan kuoppaan?" Kysyin töissä työkaverilta, kun kauppareissua pohdittiin.

Takki oli tyköystävä. =)

Ja jälleen opasti eskarilaista, että Suomessa kaksikielinen saa. Tarkotin että Suomi on kaksikielinen maa. =)

Juu, näitä tulee päivittäin ja meillä on hauskaa. Mies nauraa ihan kipeenä miulle välillä.

Laitanpa vielä muutaman kuvan joulunajalta. Mukavaa vuoden alkua! =)

puh%20054.jpg

puh%20051.jpg