Ihanaa!! Juhannuksena viedään koirat hoitoon ja mennään tuttavaperheen kanssa leirintäalueelle koko viikonlopuksi. Luksusta olla siellä ilman koiria. On niissä kuitee oma hommansa kun matkailuautoilee. Sunnuntaina tullaan kotiin ja sitten keskiviikkona lähdetään autolla lomalle, koirat mukana. Kunpa vain kelit vähän paranisi ensi viikolla. Nyt on niin pirun kylmää ollut.

Miusta on niin mukavaa sisustaa matkailuautoa. Kun vasta viime kesänä se hommattiin ja sitä ennen on lainattu kaverin vaunua, niin on mukavaa kun saa laittaa ihan oman näköiseksi auton. Pikkuhiljaa olen ostellut sinne astioita ja muuta tarpeellista. Eilen löysin Lidlistä oviverhon, jospa tulisi vähemmän hyttysiä sisään. Kirppikseltä kävin hakemassa lapsille Aku Ankan taskareita lukemiseksi ja yksi uusi matkapelikin löytyi. Ja sitten kun menee tappeluksi, niin voivat välillä pelata kännyköillään. Yritetään kuitenkin välttää liikaa kännyköitä.

Tulee ainakin viettyä aikaa yhdessä. Loman jälkeen ollaankin saatu toisistamme yliannostus. Joka kesä tätä odottaa yhtä paljon. Loman jälkeen olen sitä mieltä, ettei ikinä enää. =D

Hyvää Juhannusta ja kesää jok ikiselle!