Hei vaan hei pitkästä aikaa. Tiiättekö mitä!? Mie sain pysyvän osatyökyvyttömyyspäätöksen! Helpotti, kun tietää nyt missä mennään ja minkälaista työtä etsii. Onhan miulla se sama paikka missä sijaistan, mutta on ollut melko vähän töitä viime aikoina. No katsotaan mitä elämä tuo tullessaan.

Nythän olenkin sairaslomalla tämän kuukauden. Kävin leikkauksessa ja parantelen nyt kotosalla.

Joulua kovasti odottelen. Lahjoja olen hankkinut jo jonkun verran. Ainii ettähän työ tiiäkkään, että käytiin isännän kanssa kaksin Virossa lemmenlomalla. Oltiin pari yötä siellä kylpylähotellissa. Käytiin baarikierroksella, vaikka teoria menikin niin, että otetaan aulabaarissa vaan yhdet että jaksetaan sitten seuraavana päivänä kierrellä. Otettiin siinä useampi ja käytiin sitten muuallakin. Mutta pitkästä aikaa meillä oli tosi mukavaa ja koko reissu oli ihan huippuonnistunut! Sain siis muutamat lahjatkin sieltä hankittua.

Kirppiksiä olen kierrellyt ja tehnyt kivoja löytöjä. Sisustukseen ja yhden ihanan tunikan, mistä tuli miulle uusi naurujoogavaate. Ei ole toista samanlaista. Joku on siis itse maalannut kuvia siihen. Se on ihan tosi ihana! Naurujoogaa olen pitänyt muutamia kertoja. Nyt on pakko pitää siitäkin pidempi tauko leikkauksen takia. AVH-ryhmän kanssa on ollut myös tapaamisia. Ja ensi viikolla meillä on pikkujoulut. Superia!

Mukavaa joulunodotuaikaa kaikille!