Pisiä siellä ja pisiä täällä. Osa osuu lehdelle, osa ei. Nytkin ollaan oltu ulkona monta kertaa, niin silti pissa tulee usein sisään. Aina kehutaan, kun osaa ulos tehdä, mutta kaipa se taito muokkaantuu myöhemmin vielä. Eihän Halti ole ollut vielä viikkoakaan meillä. Vauvaperheen elämää =).

Teddyltä otettiin tikit pois poskesta tänään. Siltä oli leikattu hyvänlaatuinen kasvain pois. Samalla Halti kävi rokotuksessa ja tarkastuksessa. Ei sanonu pikkunen mitään piikistä =). Kaikki oli hyvin muutenkin, molemmilla.

Jostain syystä Halti ei ole aina kovin mielellään tullut ulos, tai ainakin sillä on kiire ollut sisälle. Viihtyy kyllä lenkillä jne. mutta hirveellä vimmalla pitäisi päästä sisään. Nyt äsken sain houkuteltua Teddyn avulla Haltin ulos ihan vapaaehtoisesti. Olivat molemmat vapaana. Halti katteli rapulla, kun Teddy juoksenteli pihalla leikkimässä. Muutaman kerran Halti singahti äkkiä nurmikolle ja samantien takaisin. Pikkuhiljaa matkat kasvoivat ja tadaaa siellä Halti juoksenteli onnellisena ympyrää Teddyn kanssa. Nyt pitäis unen maittaa ens yönä (toivottavasti). =)

Kaipa Haltikin osallaan auttaa minua kuntoutumaan. Aivoinfarktin jälkeen olen ollut herkempi hermostumaan kuin ennen. Tänään justiin huomasin, että otti ihan hitosti päähän, kun oli pissiä joka paikassa ulkoilusta huolimatta. Mutta en voinut kuitenkaan alkaa pienelle raivoamaan. Kyllä olis joku muu saanut kuulla kunniansa. (no ei se kaukana ollu, mut sain hillittyä itseni.)

Joka tapauksessa oli jälleen hieno päivä, ja Halti oli oppi uutta ja ylitti itsensä. =)