Aion olla pahalla päällä, niinku eilenkin. Iso syy tähän on varmaan huonosti nukkuminen. Ja sen kerran, kun mie saan nukuttua, niin mies ei pysty hoitamaan paria pikkupikku juttua mitkä jätin sen hoidettaviksi, että pääsin ajoissa nukkumaan. Aaaaaargh! Miten voi olla niin vaikeeta.

Raha. Se on toinen vitutuksen aihe. "Kun sun tilanne on nyt niin kauhean monimutkainen", sanoovat virastoissa. Kukaan ei tiedä mistä ja milloin saan rahaa. Joo, kyllä vituttaa ja PALJON. Elkää hyvät ihmiset menkö sairastumaan vakavasti. Tai yrittäkö vielä kuntoutua työelämään. Se on uskomattoman hankalaa.

Paino on tullu kaik takasin, se laihdutettu 10kg ja viel rapiat päälle. Kuka käski vetää suklaata kaksin käsin. Joo, mut sekin vituttaa uskomattoman paljon, oli omaa syytä tai ei. Oli hyvä mieli, kunnes kävin vaa'alla ja totuus paljastui.

Se hienosäätö mistä mainitsin aikasemmin, eli pää kaipais vaan pientä hienosäätöä, tuli taas esiin. Huomenna on pojan salibandypeli toisessa kaupungissa. Huomenna on myös ystäväni syntymäpäivät. Olen toisen ystäväni kanssa järjestellyt yllätystä sankarille. Tiukasti olen koko viikon ollut menossa kumpaankin tapahtumaan. Mies on ilmeisti ollut vähän ymmällään, kun puhun pelistä ja heti seuraavassa lauseessa olen menossa synttäreille. Eilen mies tarkensi, että olenhan nyt ymmärtänyt, että ne ovat samana päivänä. Joo olen, ja sit kuitenkaan en. Myönettävä oli, että tiesin, että molemmat on sunnuntaina, en vain ajatellut sitä tarpeeksi tarkasti. Onneksi mies vie pojan peliin ja ottaa pienimmänkin mukaan. Myö päästään järkkäämään synttäriyllätys.

Ehkä mie ny vähän lepyin, kun sain suoltaa kaiken tänne. Tosin olen niin väsynyt, että kirjoitusvirheitä tulee koko ajan. En jaksa enempää korjata. Yritän vähän piristyä.