Mie oon niiiiin väsynyt, etten ole jaksanut kirjoitella edes. Viime viikosta asti olen nukkunut huonosti. Naistenpäivänä käytiin naisporukalla Heurekassa ja Ikeassa shoppailemassa. Oli ihan mielettömän hauska reissu. Syötiinkin ihan liian hyvin, sulattelen niitä vieläkin ;). Sunnuntaina oli pojan salibandypeli. Eli viikonloppunakaan ei tullut paljoa levättyä.

Töissä on mennyt ihan kivasti. Tosin kotona ei sitten jaksakaan enää mitään. Menee kaik vähän ohi, lasten läksyt yms, hoidettavat asiat. Niinkun isäntä nätisti sanoi, niin kotona tuuttaa varattua. Työ vie kaikki voimat, vaikka teen nyt aluksi vain 5 tuntista päivää. En tiedä milloin pidennetään päivää ja miten sitten käy. Mitä jos en pystykään enää tekemään kokopäiväistä työtä? Sanoovat töissä, ettei pidä vielä murehtia ja tiedänhän minäkin sen. Mutta kyllä se tulee väkisin mieleen.

Eilen jätin virallisesti pitkäaikaisen harrastukseni. Yli 20 vuotta ollut mukana ja siitä 10 vuotta ohjannut lapsia ja nuoria. Nyt annan sen ajan perheelleni ja itselleni.

Ja nyt mie lähen herättemään perhettä.

Aurinkoista päivää itse kullekin! =)