kotka%20jm%2015.6.2013%20001-normal.jpg

Sain ystävältäni hienon mukin. Ei hää vittuillessaan sitä tuonut, vaan olin pyytänyt tuomaan. Keskivartalosta näkee, että on vapaita tullu vietettyä. Suklaa ja muut herkut on uponnu. Suklaa on kyl miun kaikista paheista pahin. Oon oikee suklaaholisti. Nyt vierotuskuurille.

Mie en kyl ala mitää uudenvuodenlupauksia tekemään. Tulee korvista kaik laihisjutut. Joka lehti on täynnä erilaisia ihmedieettejä. Mie uskon ihan perus "lisää liikuntaa, vähennä syömistä"-juttuun. Laihis alkaa ihan sen takia, koska olen saanut tästä kropasta tarpeekseni. Puoltoista vuotta sitten laihdutin kymmenen kiloa ja olin tyytyväinen. Vuodessa tuli kaik takasin. Nyt vituttaa sen verta paljon, et läskit saa lähtee.

Mie vetäsin tossa puol tuntia zumbaa keittiössä. Kattelen juu tuubista zumba pätkiä ja heilun mukana. En edes halua nähä miltä näytän. Luultavasti suhteellisen huvittavalta, koska yleensä koko perhe kerääntyy keittiöön miuta töllöttämään. Ei siinä, kattelkoot, jos siitä tulee hyvä mieli. Siinä vaiheessa tulee kyllä stoppi, jos alkaa popparikulhoja näkymään mukana.

Näillä lähetään tätä vuotta alottelemaan. Työkkäriin on varattu aika parin viikon päähä, et vielä ei ole tietoa mitä muuta tämä vuos tuo tullessaan.

 

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! =)