Pari väsynyttä koiraa kuorsaa. Käytiin metsässä juoksentelemassa, tosin mie en juoksennellu. Kuleksin ees taas ja opetin Haltille samalla luoksetuloa. On se aikasemminkin tullut luokse aika nätisti, mutta vaan sillon kun hänelle sattuu sopimaan. Ois tarkotus kuitenkin, että hää tulee, kun mie käsken. Halti on jo oppinu istumaan, antamaan tassua ja menemään maahan.

Aikasemmin koirat ei lähteneet pihasta pois, mut eilen näin ikkunasta, kun molemmat tyynen rauhallisina haisteli pyörätien reunoja. Autotie menee pihan ja pyörätien välissä. Miulle tuli pikkasen kiire! Teddykin pkle!! Iso likka lähtee nuin vaan mukaan pennun toilailuihin. No kaik päätty hyvin. Eli pihan rajojen opettelua luoksetulon ohessa. Yms. Yms.

Viikonloppuna saatiin piha talvikuntoon. Vihdoinkin. Aina on ollu jotain muuta menoa ja meininkiä viikonloppusin. Mut hyvä et nyt kerettiin. Luntahan se lupas jo. Vastoin tapojani lykkäsin jouluvalotkin jo paikalleen. Yleensä laitan vasta joulukuun puolella. Ohan ne ihan kivat, nyt on kuitee tosi pimeää. Uusi lyhty pitäis ostaa. Tai parikin.

Jaa, kai se pitää lähtee pyykkihommiin. Again.