Kesäkuu tulla pötkähti ihan huomaamatta, kun mie lusmuilen kirjoittamisessa. On vaan tapahtunut kaikenlaista, etten ole jaksanut enää tähän paneutua.

Mutta nyt kuulumisia. Miulla on tapana löytää itseni milloin mistäkin projektista tai hankkeesta. Joskus kesken kaiken ajattelenkin, että miten hitossa mie olen tänne päätynyt. Tai mitähän hittoa mie oon tekemässä. Yleensä kyllä positiivisessa mielessä.

Pari viikkoa sitten kävin ylittämässä mukavuusalueitani. Ja se oli hiton hauskaa. Vietin viikonlopun aivan erilaisissa merkeissä, mihin olin tottunut. Söin ruokia, mitä en olisi koskaan kuvitellut syöväni. Heittäydyin hulluksi aivan ventovieraan porukan kanssa. Ja niin minusta tuli sen viikonlopun aikana naurujoogaohjaaja!! Ehhehhehhe Oli aivan huippuviikonloppu!! Se oli oikeastaan matka. Matka uuteen minään. Ja kun oli aika tutustua uuteen minään, niin minä itkin. Ei ole miulle kovin luontevaa sekään, varsinkin tuntemattomien kanssa. Mutta oli varsin puhdistava matka.

naurujooga%20yms.%20kev%C3%A4t%20-15%200

Kuvassa on tärkeä viesti meille kaikille. Tässä alakuvassa on salaattiannos, ja kyllä söin tuon voikukankin. =)

naurujooga%20yms.%20kev%C3%A4t%20-15%200

Kaikki ruoat oli siellä niin kauniisti aseteltu esille.

Viime viikonloppuna oli tyttären 12v synttärit. Ja siinä hurahti lähes koko viikonloppu. Ja tietysti oli koulujen päättäjäiset ja eskarin päättäjäiset. Niin se viimeinenkin lähtee kouluun. =)

Nyt tulee niin paljon kirjoitusvirheitä, että en jaksa enää korjata niitä. Joten annan mennä nyt.

Ensi viikonloppuna lähden tyttäreni kanssa avh-tapahtumaan koko viikonlopusi. Odotammen sitä molemmat innolla. Siitä tulee äiti-tytär viikonloppu. Laatuaikaa. =) Muutenkin avh asioissa on ollut uusia juttuja. On saatu perusteeua uusi vertaistukiryhmä. Minustta vertaituki on kaikkein parasta. Tietää, ettei ole yksin.

Haltikin täyttää kuun lopussa 2v. Sillä onkin ollut vähän uhmaa havaittavissa. Pari kertaa on karannt pihasta. Ollaan saatu olla aika tarkkana sen kanssa. Korapuistossa ollaan kaäyty sen kanssa vähän tutstumassa muishin koiriin. Halti tulee aika hyvin juttuun toisten kanssa. Isommat koirat vöhän pelottavat sitä. Tässä vielä kuva Haltista koirapuistossa.

naurujooga%20yms.%20kev%C3%A4t%20-15%200

Mukavaa kesäjatkoa!!